21 år viker - Minox foam + ket + s5? (bilder)

En tråd i 'Tradisjonell behandling' startet av dimitri, 20 Feb 2015.

 1. dimitri

  dimitri Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Liker mottatt:
  3
  annonse:

  Tenker mer og mer på at jeg trenger å gjøre noe for å beholde håret. Jeg er 21 nå og merker at ting begynner å skje. Faren min hadde mistet omtrent alt før han var 30, så tenker det er lurt å gjøre noe mens jeg kan. For slik jeg har skjønt det er tidligere bedre når det kommer til hårtapkurer.

  Det jeg har gjort hittil er å kutte ut kreatin, og gått til innkjøp av keto sjampo. Nå vurderer jeg sterkt å starte med minoxidilskum og muligens s5 krem. Greia er at jeg har ganske langt hår og har hørt s5 er noe klissete greier. Derfor tenker jeg å kjøpe nattkremen og dermed bruke den 1 gang om dagen sammen med skum 2 ganger om dagen (med mindre jeg MÅ ha s5 dagkremen også?) Mulig jeg forhører meg mer om fin etterhvert, men sånn til nå, er det noen som har noe å si til dette? Etter bildene å dømme, så er det vel tid for minst minox? Noe annet jeg evnt burde kjøpt?

  Hvis noen har erfaringer på hvordan håret ser ut etter å ha blitt påført disse greiene vil jeg gjerne vite det også! Spørsmålene ble litt rotete, men alle svar settes pris på.
  Takktakk!!
   

  Vedlagte filer:

  #1
   
 2. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Hei! S5 krem har jeg ingen erfaring med.

  Minoksidil er lettest å påføre med dråpeteller når man har langt hår, men det er fortsatt klissete.. :( Jeg bruker det bare om kvelden og vasker håret om morgningen.
   
  #2
 3. dim

  dim Gjest

  Har alltid trodd den foamen er lettest uansett hårtype? Tenkte egentlig å kjøpe den til morgningen siden den tørker fort, og heller kjøre dråper på kvelden ettersom de koster mye mindre. Men nå skal jeg revurdere litt om du sier det.. blir det så klissete at man MÅ vaske håret morgningen etter, eller ser det greit ut uansett?
   
  #3
 4. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Har du lengde på håret får du ikke foamen ned til hodebunnen uten at du får det i hele håret (jeg klarer i hvert fall ikke det). Sånn sett er dråpeteller enklere. Og nei, du MÅ ikke vaske håret morningen etter. Du bør bare prøve og se :)
   
  #4
  Sist redigert: 22 Feb 2015
 5. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Hvis far din mistet alt før 30 og du er 21 nå kan det hende du vil oppleve et dramatisk hårtap om noen få år. Hva er grunnen til at du ikke vil prøve Propecia/Proscar? Fordelen ville vært at du slapp alt bryet med minoxidil og S5. Det er stor sannsynlighet for at du kan beholde det håret du har nå med Finasterid uten tilleggsbehandlinger.
   
  #5
 6. dimitri

  dimitri Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Liker mottatt:
  3
  Det var hvertfall veldig lite i 30 årene. Noen menn i familien uten hår. Eneste håpet mitt er at morfaren min fortsatt har hår i en alder av 85 + en onkel på morssiden som har litt i en alder av 40. Fetterne mine ser ut til å ha god manke alle sammen unntatt 1 med litt tynnere hår enn de andre.

  Det er sant det du sier om propecia. Har uheldigvis lest for mange dårlige historier til at jeg tørr å prøve for øyeblikket. Jeg vet at sjansene for de store side effektene er bitte små, men tanken på at det kan skje noe dritt i det hele tatt gjør at jeg ganske sansynelig vil få noen dårlige effekter, placebo eller ikke.. Ser ut til at det er sånn for veldig mange dessverre.. MEN, jeg vurderer det fortsatt, må bare få en annen innstilling til hele greia før jeg går til legen. Derfor vil jeg nok prøve ut minox, keto sjampo og S5 inntill videre tror jeg. Tenker dette er det beste alternativet uten fin/propecia.
   
  #6
 7. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Ja, da ville jeg prøvd det. Det viktigste er å finne noen produkter du har tro på og som har dokumentert effekt. Om dette ikke gir ønsket resultat kan man enten eksprimentere videre eller vurdere Finasterid. Minoxidil vil mest sannsynlig gi deg 5+ år hvertfall. Noe "shedding" må påberegnes.
   
  #7
 8. dimitri

  dimitri Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Liker mottatt:
  3
  Har noe tro på s5 spirokrem og keto sjampo. Minoxidil kommer jeg til å vente med pga pris og "hver dag rutinen". Synd vi ikke har noen billige norske nettbutikker med produkter som funker. Hver gang jeg holder på å bestille noe dropper jeg det alltid fordi prisene blir så utrolig høye da man skal frakte langt, noe jeg ikke har råd til å holde på med hver måned. Så nå vurderer jeg fin sterkere enn fra i går etter jeg så hva alt jeg ville ha kommet til å koste meg. Vanskelig dette her..
   
  #8
 9. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Finasterid er mest effektiv av alle behandlingsformer, og får du resept på 5mg Proscar som du deler selv i 4 biter og doserer 1.25mg daglig så har du en effektiv behandling til rundt 350 kr/året.

  Minoxidil er dyrt ja, men mye dyrere i norske apotek enn å bestille fra utlandet. Så selv med dyr frakt og skyhøy dollarkurs sparer mana penger hvis man bestiller litt større kvanta (6 mnd forbruk) i slengen.
   
  #9
 10. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Bestill 6-12 mnd så blir det billig :)
   
  #10
 11. dimitri

  dimitri Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Liker mottatt:
  3
  Var hos legen i går av andre årsaker. Siden alt gikk veldig fort spurte jeg like så godt om fin i samme slengen. Virket ikke som han visste veldig mye om det ettersom han måtte google hvilke pille jeg kunne få i norge som inneholdt dette virkestoffer. Da jeg spurte om bivirkninger sa han bare at jeg fikk mindre testikler og sex problemer. Sa at jeg hadde lest at rundt 1-2 prosent fikk bivirkninger og at mange fikk placebo, men som sagt virker det ikke som han visste mye, så det kom heller ikke noe fornuftig svar på det..

  Resept på propecia fikk jeg like vel dødslett. Så nå kan jeg egentlig hente 3 måneders forbruk om jeg vil.

  Håravfallet mitt var vært for rundt 1 år siden da jeg drev med kreatin som treningskostilskudd, og samtidig var mye stresset og i perioder velg deprimert. Nå har jeg det veldig bra og mister generelt ganske lite. Jeg synes like vel det virker foruftig å begynne med fin. Har tross alt mye større viker nå enn hva jeg hadde for noen år siden, samt at genene ikke er veldig gode på den fronten.

  Har lest mye om folk som tar så små doser som 0.25. Noen hver dag, og noen annenhver dag. Hva tror dere om det? i en studie jeg leste kan faktisk 1 dose med både høye og lave doser fin blokke dht i rundt 3-4 dager. Så hvorfor ikke? Uansett er det vel bedre å ta lite enn ingen ting, eller tar jeg feil da?
   
  #11
  Sist redigert: 3 Mar 2015
 12. dimitri

  dimitri Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Liker mottatt:
  3
 13. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Ja du kan godt ta lite. Er ikke så doseavhengig. Men hvis det er bivirkninger du er redd for så vil jo der gjenspeile hvor mye DHT som blokkeres. Dvs, om du tar 0.2mg finasterid i stedet for 1mg, og at det fungerer med 90% av effekten til 1mg så vil du jo oppleve 90% av bivirkningene dersom du plages av det. Regner jeg med (jeg er ingen lege) :doctor:
   
  #13
 14. dimitri

  dimitri Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Liker mottatt:
  3
  Skulle hente ut resepten i går, men fikk dessverre hakeslep da jeg fikk vite prisen på pakken jeg skulle kjøpe (propecia 100 piller). 2000,- kosta det. Fikk heldigvis lett ordnet resepepten om til proscar 5mg som jeg har hørt er mye billigere. Tenkte å ta ut pillene i dag, og har hatt skikkelig god følelse helt til nå mens jeg satt og gjorde research. Begynte å tenke på mine antagelige fremtidige barn. Hvordan det påvirker dette i og med at sædkvaliteten etter noen år kan bli dårligere. Om noen leser dette og har erfaringer vil jeg vite det. Virker som det overall går fint. Evnt kan man stoppe fin behandlingen litt før man tenker på barn. Tar uansett første dose i dag med et positivt sinn, og håper på det beste :) vil tross alt beholde håret!!
   
  #14
  Finasteride liker dette.
 15. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  #15
 16. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Lykke til! :) Hold oss oppdatert!
   
  #16
 17. Jarle12345

  Jarle12345 Gjest

  Hei, fikk resept på finasterid actavis igår . 5 mg 'men apotekteknikereb anbefalte på det sterkeste å ikke dele opp denne pillen. Er 5 mg for mye å få inn i kroppen?
   
  #17
 18. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Nei 5mg er ikke for mye å få inn i kroppen, men du utsetter deg jo for en større risiko for bivirkninger. Men 1mg er mer enn nok for å behandle hårtap. Jeg ville anbefalt deg å dele den opp selv om det står at du ikke skal gjøre dette på pakningsvedlegget.
   
  #18