Begynt på Finasteride!

En tråd i 'Introduser deg selv' startet av Hårtap92, 16 Feb 2017.

 1. Hårtap92

  Hårtap92 Gjest

  annonse:

  Hei! Jeg som mange andre lider av hårtap grunnet genetikk. Jeg har alltid hatt høye viker, men har det siste året blitt tynnere. Er fortsatt fornøyd med tykkelsen/og i krona så jeg ville bare forebygge hårtapet. Var hos hudlegen idag og fikk resept på Finasteride Actavis. Denne deler jeg 4 og legen anbefalte meg å ta søndagen fri fra tabletten. Er dette noe som jeg bør gjøre, eller er det bare noe han sier?

  Jeg har også kjøpt meg Ducray Anaphase sjampo, denne har jeg brukt noen dager nå og den gir virkelig en tykkhetsfølelse i håret! Leste litt på reviews på amazon og den scorer meget høyt!
  Har vurdert recrea forte, men jeg er som sagt fornøyd slik håret er nå så lenge det holder seg slik! Er det noen andre anbefalinger dere kan komme med for å forebygge hårtapet / gjennopprette hårvekst? En annen sjampo? Har lest om Ketokonazol, men kan noen utdype dette og dele erfaringer?

  Er litt bekymret for bivirkningene av Finasteride, men får bare håpe på det beste! Alt for å bevare håret mitt.
  Håper dere kan ta dere tid til å svare litt på tråden min og hjelpe meg i min forebygging av hårtap. Hadde vært kjekt hvis du så denne posten (Finasteride-moderator), har lest så mange gode svar fra deg på andre innlegg.
   
  #1
   
  : Ingen (Endre)