En oversikt over naturmedisin

En tråd i 'Naturmedisin' startet av Jens86, 5 Mai 2013.

 1. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  annonse:

  Dvergpalmeekstrakt
  Dvergpalmen (Serenoa repens) vokser stort sett i det sørøstlige USA, fra South Carolina, gjennom Florida til sørlige Mississippi. Det er bærene til denne planten som brukes i naturmedisin. Disse høstes når de er modne, og tørkes. Planten ble brukt av indianere og nybyggere i USA som mat og helsemessige gevinster ble observert.

  Virkning
  Dvergpalmeekstrakt virker som en 5-alfareduktase hemmer, og forhindrer testosteron å omdanne seg til dihydrotestosteron. Studiene gjort på dvergpalmeekstrakt har veldig forskjellige resultater. En studie fra 1994 viser at 320 mg dvergpalmeekstrakt daglig hemmer 5-alfareduktase 15 ganger mer effektivt enn 1 mg finasterid daglig, men det finnes også studier som viser at dvergpalmeekstrakt ikke er mer effektivt enn placebo.


  Emuolje
  Emuolje, også kjent som strutseolje, kommer fra Emufuglen som hovedsakelig lever i Australia. Emufuglen er verdens nest største nålevende fugl, og blir ca. 2 meter høy. Oljen har blitt brukt av urfolket i Australia i alle år, og inneholder essensielle fettsyrer som omega-3 og omega-6, samt A- og E-vitaminer. Emuolje absorberes lett.

  Virkning
  Emuolje har gjennom en rekke vitenskaplige studier vist seg å virke anti-inflammatorisk. Studiene finner du under artikler og forskningsrapporter. Å dempe inflammasjon i hodebunnen er veldig gunstig i behandlig av hårtap.


  Luteolin
  Luteolin er en antioksidant, og finnes i naturlige råvarer. Gode kilder til luteolin er selleri, paprika, timian, kaomoille-te, gulerøtter, olivenolje, oregano, rosmarin og peppermynte. Luteolin fåes kjøpt som kosttilskudd.

  Virkning
  Luteolin har vist seg å hemme PGD2 opp til 100%, og virker også anti-inflammatorisk.
   
  #1
  Troll liker dette.
 2. DGB

  DGB Moderator

  Innlegg:
  107
  Liker mottatt:
  3
  jeg har brukt cetirizin-løsning for flere måneder. Det stoppet ikke hårtapet mitt, det eneste den gjorde var å "vekke" hårsekker fra tidligere områder som var fullstendig skallet. Så å hemme pgd2 fungerer, men vi trenger sterkere hemmere.
   
  #2
 3. drgs

  drgs Nytt Medlem

  Innlegg:
  4
  Liker mottatt:
  0
  Følgende skal kunne redusere antall androgene reseptorer, hvis man ønsker å prøve det, i stedet for å senke DHT

  Curcumin
  Silymarin
  Selen

  L-Carnitine, som finnes i rødt kjøtt, har forresten motsatt effekt (man blir mer AR-følsom)
   
  #3