Bilder Fantastiske resultater med dermarolling

En tråd i 'Annet' startet av Jens86, 9 Mai 2014.

 1. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  annonse:

  Videoen til Finasteride er lastet opp på YouTube og lagt til her ved hjelp av lenke. Den har så vidt over ett hundre visninger. Det gjelder bare å ikke dele den med andre utenfor forumet, så blir den ikke slettet. Jeg trenger den ikke nå, men det vil være interessant å se teknikken, og andre som leser her kan ha bruk for den.

  Det vil være det enkleste, men du kan også laste den opp til et nettsted som File Dropper. Derfra kan vi andre laste den ned og eventuelt laste den opp på YouTube og legge ut her.

  https://www.google.no/#safe=off&q=upload+files
   
  #61
 2. Atle77

  Atle77 Nytt Medlem

  Innlegg:
  25
  Liker mottatt:
  8
  #62
  Link liker dette.
 3. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  Takk! Glimrende video. For alle som lurer, den er 111 megabyte stor og laster ned fort.

  Jeg skal med god sannsynlighet begynne med dette selv. Det han sier i videoen høres logisk ut, og det ser ut til at dette kan gi mye gjenvekst så lenge vi er tålmodige og gjør dette skikkelig i mange måneder. Han sier at vi ikke trenger å gjøre det like mye etter at vi har fått gjenveksten, og vi risikerer ikke å plutselig miste alt igjen, som ved minoksidil.

  Jeg eller noen andre bør lage en egen tråd om dette og legge ut videoen der. Jeg skal se hva jeg får til innen kort tid.
   
  #63
  Sist redigert: 5 Mai 2015
 4. Atle77

  Atle77 Nytt Medlem

  Innlegg:
  25
  Liker mottatt:
  8
  Lykke til! Spent å høre hvordan du og andre som måtte prøve, føler det går. Til tross for videoen er det vanskelig å vite om man gjør det riktig, dvs. om bevegelsene har nok kraft, går dypt nok ned i hodebunnen osv. Det blir litt fomling i oppstarten. Og av det jeg kan se på andre forum som diskuterer dette, er det ingen som blir helt klok på hva som er den mest effektive håndbevegelsen.

  Hvis dette skulle vise seg å ha effekt, kommer jeg tilbake med grundig tilbakemelding i egen tråd eller ny tråd som er startet opp.
   
  #64
 5. Atle77

  Atle77 Nytt Medlem

  Innlegg:
  25
  Liker mottatt:
  8
  Tenker du forresten å kombinere dette med annen behandling, eller vil du kjøre rent løp med bare massasje og eventuelt dermarolling?
   
  #65
 6. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  Jeg er usikker foreløpig. Akkurat nå bruker jeg Lyapko-rullen hver morgen og kveld. Jeg skal bruke både den og teknikken som vises i videoen. Jeg tror de virker på noenlunde samme måte. Microneedling (Dermaroller) dropper jeg foreløpig i og med at det andre virker overlegent med tanke på mulig gjenvekst. Det kan hende jeg legger det til senere.

  Sjansen er god for at jeg kommer til å legge til Follicept eller Provexin A100HF. Det sistnevnte skal lanseres i juni. Alternativt kan jeg prøve noe slikt som Super-Zix II.
   
  #66
  Sist redigert: 6 Mai 2015
 7. Atle77

  Atle77 Nytt Medlem

  Innlegg:
  25
  Liker mottatt:
  8
  Skjønner. Tror vi tenker ganske likt. Har bestilt Lyapko-rulle som jeg tenker å kombinere med massasje. Hvis dette gir null resultater i løpet av månedene som gjenstår før Follicept lanseres, kommer jeg til å prøve det. Var å vei til å bestille Super-Zix II, men så oppdaget jeg disse innleggene om Lyapko, og ble litt hektet. Så Super Zix er foreløpig på vent, men jeg har ikke forkastet det.
   
  #67
 8. klx

  klx Gjest

  Har noen fått resultater med bare Dermarolling eller må man ha minox i tillegg?
   
  #68
 9. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  Noen skal ha fått god gjenvekst av kun microneedling (Dermaroller), men det ser ut til å være få, og det må visst gjøres på en spesiell måte med dype nåler. Det kan være verdt et forsøk. Pasient nummer to i første innlegg her i tråden skal ha brukt Dermaroller uten minoksidil.
   
  #69
 10. klx

  klx Gjest

  Ok, har lest at minox er noe man må avvennes etterhvert? Hvis man bruker det kun på vikene, gjelder det samme da?
   
  #70
 11. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  Vi blir avhengig av minoksidil. All gjenvekst og hår det har vedlikeholdt i viker og ellers på hodet vil raskt falle ut igjen hvis du slutter å bruke det. Slik opplever i hvert fall mange det. Det blir typisk kalt "minoxidil shed" og er hatet av mange.

  Slik jeg har forstått det, gjør minoksidil ingenting for å motvirke selve hårtapet; for det trenger vi noe annet, som finasterid. Mange bruker begge deler samtidig fordi minoksidil ofte hjelper til ved å gi en viss gjenvekst av hår mens vi bruker det.

  Ulempene med minoksidil er at det ofte fører til at hår faller ut før de erstattes av sterkere hår, og at det noen ganger fører til mørke øyeringer eller slapp hud i ansiktet. Jeg tror bivirkningene pleier å forsvinne noen måneder etter endt bruk. Hvis du bruker Dermaroller til det blør, kan det være skadelig for hjertet å påføre minoksidil rett etterpå.
   
  #71
  Sist redigert: 15 Nov 2015
 12. Ettol

  Ettol Gjest

  Hei!

  Har brukt Dermaroller 1 gang i uka til det blør på vikene i 1 måned nå, ser ingenting hitill, hvor langt tid tok det før Nr. 2 så resultater?
   
  #72
 13. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  Han skal ha sett noe gjenvekst allerede innen to måneder, ifølge det jeg har lest. Nå skal det merkes at han ser ut til å respondere som en mus. Noen er heldige og responderer bedre enn andre, som ofte må vente i flere måneder før de eventuelt begynner å se resultater av noen behandling.
   
  #73
 14. Ettol

  Ettol Gjest

  Ok, da fortsetter jeg noen måneder til hvertfall;)
   
  #74
 15. trackster

  trackster Nytt Medlem

  Innlegg:
  13
  Liker mottatt:
  8
  #75
 16. Link

  Link Aktivt Medlem

  Innlegg:
  104
  Liker mottatt:
  25
  Ja, effekten ser ut til å være høyere jo tidligere i hårsekkenes fase vi begynner behandlingen. Jeg tror dog at gener spiller en stor rolle i tillegg.

  Noen responderer bedre enn andre på medisiner og kosttilskudd; andre trenger høyere doser for å oppnå samme effekt. På samme måte er det stor variasjon vedrørende bivirkninger hver person opplever.
   
  #76
 17. Stian Mount

  Stian Mount Nytt Medlem

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  Hei Ettol!

  Har du kjøpt den vanlige rolleren eller denne maskinen som er nevnt her? Jeg har hatt en utrolig effekt av minoxdil hvor vikene tilnærmet ble borte. Disse er nå i full fart tilbake og jeg begynner å bli desperat her!
   
  #77
 18. Ettol

  Ettol Gjest

  Den vanlige, har bare viker jeg da, tykt hår ellers. Begynte på finasteride og rolleren for en måned siden, ikke skjedd noe enda..
   
  #78
 19. Ny

  Ny Gjest

  Hvordan funker dermaroller? Og provexin? Er det en bra kombo å prøve når jeg ikke går på noe
  ??
   
  #79
 20. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.050
  Liker mottatt:
  118
  Provexin tror jeg ikke på, men dermaroller kan du bruke uten å gå på noe. Bare ta bilder og se om det har noe effekt.
   
  #80