Finasteride bivirkning

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av eirdei, 13 Sep 2017.

 1. eirdei

  eirdei Nytt Medlem

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  annonse:

  hei! Er en gutt på 21 år, og har brukt Finasteride i snart 1 år. Det virker som at Finasteride har funket, da hårtapet har roet seg ned. Bruker også Minoxidil, og har tenkt til å fortsette å bruke dette. Men tilbake til Finasteride.
  Noen uker etter at jeg begynte på Finasteride, merket jeg at potensen ikke var helt optimal. Kunne liksom være 100%, men plutselig etter bare 30sek så bare sluttet den å reagere. Tenkte at dette bare var pga stress eller lignende, så brydde meg ikke stort om det. Men dette skjedde så å si hver gang ved sex, og skjer enda. Har unngått å lese alle skrekkpropeganga om Finasteride på nettet, men tror det har en sammenheng da dette absolutt aldri var et problem før jeg begynte på Finasteride. Nå er det et såppas stort problem at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre. Vil liksom ikke slutte med Finasteride, da hårtapet sikkert vil starte for fullt igjen, men vil også ha sexlivet mitt. Så lurer på hva dere anbefaler osv.
  Har også vurdert å prøve å få resept på dutasteride(avodart), og håpe at det ikke har de eventuelt samme bivirkningene. Og isåfall, hvordan er norske leger iforhold til å skrive ut resept på dette.

  Hilsen desperat gutt på 21
   
  #1
 2. Geir

  Geir Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  Jeg gjorde det samme selv i begynnelsen av 20 årene. Har tatt snart 14 år å få tilbake ca 60% av libido og potens som jeg hadde før. Fikk rett og slett 20 årene fullstendig ødelagt av finasteride. Den gangen jeg tok propecia anerkjente ikke produsenten noenting om permanente bivirkninger, altså bivirkninger som fortsetter etter at man har sluttet å ta medikamentet. I dag gjør de det, etter en rekke gruppesøksmål osv. For sent for min del.

  propeciahelp.com er en side for "offere" av dette medikamentet, og det er mange. Mange selvmord som skyldes finasteride.
   
  #2
  Sist redigert: 15 Des 2017
 3. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Hvordan endte dette? Fikk du avodart?
   
  #3
 4. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Hvorfor vil du prøve dutasterid som er samme type medisin, bare sterkere da den blokkerer mer DHT enn finasterid? Opplever du bivirkninger må du kanskje prøve ekperimentell behandling, holde deg til Minoxidil eller vurdere å akseptere hårtapet. Du kan også lese om nye behandlingsmetoder (fremtidige).
   
  #4