Hårtap

En tråd i 'Hår og hårtap generelt' startet av Anonym Anonym, 3 Nov 2014.

 1. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  annonse:

  Hei,

  Jeg gikk ned mange kilo i sommer, pga lite matlyst og brudd i ett forhold.

  Så jeg har stresset mye. Oppdaget når jeg klipte meg for 2-3 måneder siden hvor tynn i håret jeg hadde blitt. Jeg kunne se rett i hodebunnen flere plasser og er nå tynn i håret over alt! :(

  Jeg tenkte at det måtte være pga lite mat, stress etc. Så jeg begynte spise alle måltid igjen og har nå gått opp noen kilo. Men håret er fortsatt like tynt.

  Er det noen som har vært bort i dette før? Jeg flasser mye i hodebunnen og i ansiktet. Det har svidd mye i hodebunnen men denne svifølesen har nå forsvunnet.

  Jeg kjøpte en flaske fra swiss hair som skulle gi fyldigere hår igjen pga stress, dårlig kosthold etc.
  Men har ikke helt trua på at det skal hjelpe så mye. Er det noen som har prød det produktet?

  Jeg nå veldig lyst å prøve ut propecia... Jeg har ikke så lyst å begynne på den flytendeveksen som du tilfører hodebunnen, er redd jeg kommer til å gå lei og slutte med det, så blir det 10x verre....

  Tror dere propecia vil hjelpe meg i min situasjon? Er desperat etter gode råd. Håret betyr mye for meg!
   
  #1
  Sist redigert: 3 Nov 2014
   
  : hårtap, stress
 2. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Propecia og Minoxidil er kun for arvelig mannelig type håravfall. Før du engang vurderer slike medikamenter må du finne årsaken til hårtapet ditt. Hvis du har hårtap i familien kan det godt hende du er rammet av arvelig type hårtap.

  Har hørt at hårtap kan oppstå i forbindelse med slanking, spesielt lavkarbo. Så jeg vil råde deg en legetime hvor du får sjekket dette. Hårtapet ditt hørtes ut som TE og er vanlig i forbindelse med stress, kosthold osv.
   
  #2
 3. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  Har bestilt meg legetime, og forhåpentligvis bli henvist til hudlege. Men viss det har seg slik at håret blir tynt etter rask vektnedgang, vil det vokse ut igjen? Har du noe link eller noe som jeg kan lese mer om det "TE" er?

  Mor og far har ikke tynt hår, heller ikke min søster eller 2 brødrer. Har en onkel som er skallet. men ikke noe mer utover det. Tror ikke det skal være arvelig.

  Kan og tilføye at jeg har brukt noen tilskudd i 2 måneder. Som vitamin B, priorin, og jern.
   
  #3
  Sist redigert: 3 Nov 2014
 4. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Hvis din onkel er på din mors side bør du være ekstra obs (fordi du da kan ha få genet fra din mor), da du kanskje kan forvente å ha fått gode gener fra far ettersom han har håret i behold.

  Ja du kan få legen til å sjekke dine nivåer av jern, vitamin B osv. B-vitamin complex kan du trygt ta en periode, men å ta jern uten å kartlegge en eventuell jernmangel kan også gi deg mer hårtap.

  Google "telogen effluvium".
   
  #4
  Sist redigert: 3 Nov 2014
 5. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  Har vore med legen og blodprøvene var greie. Men det var ikke uventet siden jeg har spist skikkelig det siste 3-4 månedene. Har tatt vitamin b complex, tran og spiser alle måltid med normal mat. fiskeboller, fisk, kjøttkaker til middag osv. skiver til kvelds og havegryn til frokost, og gjerne en baguett til lunch. Drikker liter med melk for dag ca. Og youghort og nøtter som mellom måltid. Har også begynt å spise gullerøtter har hørt det skal være bra for hår, og chlorella pulver blandet med vann hver dag.

  Har fått hudlegetime 7. januar.

  Jeg håper ikke det ikke er tilfeldig at jeg er dømt til å bli tynn i håret nå, og at det er pga svifølese / kløe i hodebunnen samt dårlig kosthold (da jeg var flink til å hoppe over måltid) og gått ned en del kilo (10-15 kg) i sommer, og at håret vil bli normalt, men dette kan vel hudlegen svare på? Se om det er pga kosthold eller gener?

  Når jeg drar opp håret ved luggen så ser jeg små svarte hår som stikker ut, langs vikelinjen er mange små tynne små hår som ikke har farge eller noe. Er det noe tegn? Er vanskelig se hva som skjer ellers i hodebunnen men har ikke sett noen store forandringer.

  Mister heller ikke mye hår heller, vil tro det er mindre en normalt. Men vanskelig si og når man har kort hår.
   
  #5
  Sist redigert: 4 Des 2014
 6. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Hårtap starter når hårsekker, som tidligere har produsert friske hår, begynner å produsere kortere og svakere hår. Prosessen kalles miniatyrisering. Så det kan være et tegn.
   
  #6
 7. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  Takk for svar. Når jeg er hos hudlegen er det 5 måneder siden "problemet" oppsto og har spist skikkelig, og ikke godt ned i vekt. Så det burde være noe utvikling i hodebunnen. Håper legen er flink og ikke kaster meg ut av døren på 2 minutter.
   
  #7
 8. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Uansett hvor latterlig legen måtte mener sykdommen "hårtap" er har du rett til å kreve å bli tatt på alvor. Du går ikke bare til legen for å bli kastet på dør. Lykke til og hold oss oppdatert.
   
  #8
 9. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  Takk for det, det skal jeg gjøre :)
   
  #9
 10. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  Da har jeg vært med hudlegen. Jeg forklarte situasjonen min at det svir og klør utrolig mye i hodebunnen og at jeg har blitt mye tynnere i håret på kort tid.
  Sa også at jeg har stresset mye og gikk for mye ned i vekt på kort tid, noe som kan gå ut over håret. Men har lest på nettet at det skal "gå over" og bli bedre etter 6-12 måneder.

  Hudlegen tok en titt på hodebunnen og sa det såg veldig rødt ut, og hentet en annen lege som forklarte en del jeg ikke husket.

  Det vart sendt en elektornisk resept til det lokale apoteket, når jeg skulle hente produktene så hadde det ikke på lager, og må vente til i morgen.

  Husker ikke navnet på de produktene, men det var 2 produkter til hodebunnen og 1 til ansiktet. Det ene produkte heter "Bettamousse" av de jeg husker.

  Jeg skal oppdatere underveis hvordan det går, om det er ønskelig!
   
  #10
 11. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  Hvordan går det? Hjelper produktene du fikk?
   
  #11
 12. Anonym Anonym

  Anonym Anonym Meldem

  Innlegg:
  36
  Liker mottatt:
  4
  Har brukt bettamousse 2 ganger daglig i 2 uker, så skal jeg bruke det 1 gang daglig i 2 uker. Det har hjulpet litt på hodebunnen, men kløen og den svi følesen er fortsatt ikke 100% borte.

  Jeg fikk resept resept på Locoid Crelo som jeg skulle bruke om bettamousse ikke var tilstrekkelig.

  Ikke skjedd så mye med håret, det har ikke blitt noe særlig bedre eller verre de siste mndene.

  Hadde vært arti å prøvd fin og se om det hadde hjulpet om ikke noen av de produktene skulle hjelpe..
   
  #12
 13. ano

  ano Gjest

  hey, hvordan er håret?
   
  #13
 14. Thom

  Thom Gjest

  Hvor gammel er du?

  Du kan jo vurdere en hårtransplantasjon sammen med propecia.

  Spørsmålet du kan stille deg selv er om du kan leve me tynnere hår. Hvis ikke så er transplantasjon sammen med propecia det d som i dag fungerer.

  Stress, kjemikalier, gener, vekt, hormonell ubalanse osv . Det kan være så mangt. 90+% er mannlig håravfall. I 10% AV tilfellene kan det være andre ting. Personlig så har jeg gått gjennom det samme. Det endte med transplantasjon og proscar. Du kan håpe at det er noe annet. Realiteten er at vi menn mister hår. Når en begynner å bli tynn i håret har en allerede mistet 50% av håret i området der en begynner å bli tynn. Har du mer enn 50% så ses det ikke med mindre en går i detalj. Så de fleste mister. Det er bare hardt for dem som når 50% grensen.

  Håper d ordner seg for deg.
  Hvis du vurderer transplantasjon, så for all del gå til dem beste.
   
  #14
 15. Thomas M. Angellsen

  Thomas M. Angellsen Nytt Medlem

  Innlegg:
  25
  Liker mottatt:
  0
  Hei,

  Jeg representerer en av verdens ledende klinikker innen hårtransplantasjon.

  Jeg kan gi deg noen råd og vink.

  Om meg og min historie:

  Jeg mistet 90% av alt håret oppe på hodet og forsøkte å finne klinikker som kunne hjelpe meg til å få tilbake håret. Svaret jeg fikk fra de forskjellige klinikkene i Norge og i verden var at det ville ta en 3-4 operasjoner og at jeg måtte alikevel leve med hårtap på kronen. For meg ville dette utgjøre masse tid og penger i tillegg til å risikere å ikke være fornøyd da jeg i utgangspunktet var svært skeptisk til om klinikkene kunne levere konsistente resultater. Jeg har opp gjennom årene (10-11 år) prøvd det meste av produkter og behandlinger. Tilsammen har jeg sikkert brukt nærmere 300 effektive timer(pluss masse mental tankekraft) og 100 000 kroner bare på feilslåtte behandlinger, konsultasjoner og reiser. Muligens mer.
  Etter flere år med "research" og feilslåtte behandlinger og konsultasjon med Hasson&Wong i London ble jeg overbevist om at dette var den rette klinikken. Dette da jeg fikk se resultatet av deres rådgiver og tidligere pasient, samt at jeg fikk se resultatet av en god venn som valgte å la seg behandle hos Hasson&Wong. I ettertid har jeg sett at de leverer konsistente resultater gang på gang på nye kunder.
  Etter å ha sett og erfart hva en hårtransplantasjon kan gjøre, om en går til dem beste så valgte jeg å bli rådgiver for dem for å hjelpe andre. Personlig liker jeg ikke å jobbe for selskaper som ikke tilfører verdi for mennesket og som lover mer enn de ikke kan holde.

  I dag holder jeg gratis og uforpliktende konsultasjoner Oslo, London, København, Munchen, Paris med flere byer etter ønske fra kunder.

  For gratis uforpliktende konsultasjon ta kontakt med meg på:

  thomas@hassonandwong.com

  og/eller fyll ut online konsultasjonskjema på :

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-consultation/

  Under konsultasjonen vil du få se hva kan oppnås vha en hårtransplantasjon hos Hasson&Wong:

  Her følger link mine resultater før og etter:

  http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/186924-dr-wong-5328-grafts-fut-full-coverage-new-rep.html


  Bilde av tidligere pasient fra Oslo:

  https://hassonandwong.com/timeline/oslo-fut-hair-transplant-timeline/

  Bilde og video galleri:

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-photos/

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-videos/


  Om Hasson&Wong:

  "Dr. Victor Hasson and Dr. Jerry Wong are among the most experienced and respected hair transplant surgeons in the world. They are pioneers responsible for some of the most advanced technology available in hair transplant surgery today. Dr. Wong introduced the “Lateral Slit Technique” and Dr. Hasson invented the custom blade cutting device, the combination of which helped revolutionize the hair transplant industry."

  Informasjon om Hasson&Wong, som forklarer hvorfor det er viktig å velge riktig klinikk er forklart her:

  https://hassonandwong.com/why-choose-hasson-and-wong/

  Klinikken har blant annet behandlet flere kjente kjendiser rundt om i verden.

  Kontakt:

  thomas@hassonandwong.com

  for uforpliktende og gratis konsultasjon.

  Mvh

  Thomas
   
  #15