Bilder Mercurklinikken

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av Nohair, 27 Okt 2013.

 1. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  annonse:

  Godt og vel 2 mndr. siden transplantasjonen hos Mercurklinikken.
  Det er ikke så store endringer enda, men hårene som ikke har ramlet ut har begynt å vokse. Der det har ramlet ut hår synes jeg å skimte noen sorte prikker og veldig korte hårstrå, så jeg ser ganske positivt på utviklingen :confused:hy: Hvis jeg gnir forsiktig over de "bare" områdene kjenner jeg at det er litt sandpapirfølelse der.
  Har ringt og hørt med hun som driver klinikken om hva jeg kan forvente etter 2 mndr. og etter hennes utsagn virker min utvikling helt normal.
  Jeg har en del kviser som kommer og går i hele det nye området, men det ser jeg på som at det skjer noe, og det skal ikke være noen fare for de transplanterte røttene.
  Jeg forventer ikke stort før om et par måneder, men da bør det ha skjedd noe mer.
  Jeg venter i spenning, og kommer tilbake når det skjer noe nytt. :)
   
  #21
  Hair Nowhere, Finasteride og Jens86 liker dette.
 2. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Lykke til videre. Hyggelig at du oppdaterer oss! :)
   
  #22
 3. Hair Nowhere

  Hair Nowhere Meldem

  Innlegg:
  64
  Liker mottatt:
  22
  Hei, hvordan går det med Deg? 3 mnd siden sist, du må ikke glemme oss som enda er i tenkeboksen :p
   
  #23
 4. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  Beklager at jeg ikke har fulgt opp på en stund. Grunnen er vel bl.a. at det går ganske tregt med utviklingen, og nå, etter 5 mndr. er jeg ikke kjempeimponert. Det kan ta opptil ett år før det endelige resultatet, og jeg ser fortsatt mange hår som er i startfasen. :rolleyes:
  Det jeg kan si på det nåværende tidspunkt er at utjevningen av min gamle transplantasjon som bestod av prikkvise klynger av hår, nå er ganske bra utjevnet. Vikene og plassen bakenfor er foreløpig litt glissent, men det har kommet en god del nye hår. (y)
  Synes jeg ser stadig forbedring på disse partiene, og jeg har ikke gitt opp enda.
  På videodagboken til han som ligger på disse sidene ble resultatet merkbart bedre etter 9 mndr. :)
  Regner med å ta en runde til med transplantasjon etter sommerferien en gang, så jeg er fortsatt positiv til resultatet.
  Legger ut noen bilder senere, men jeg vil gjerne vente til jeg forhåpentligvis kan vis frem et resultat jeg er fornøyd med.
   
  #24
  Hair Nowhere, Finasteride og Jens86 liker dette.
 5. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  Takk for oppdateringen. Håper du blir fornøyd til slutt, bildene du har lagt ut viser jo stor forskjell. Kan fortsatt skje mye! (y)
   
  #25
  Nohair liker dette.
 6. Hair Nowhere

  Hair Nowhere Meldem

  Innlegg:
  64
  Liker mottatt:
  22
  Takk, takk! Følger spent med på fortsettelsen :)
   
  #26
 7. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  Det har nå gått ca. 8 mndr. siden jeg fikk utført en hårtransplantasjon hos Mercurklinikken. Resultatet er greit nok, men det er ikke kjempetykt.
  Jeg hadde en avtale med dem om at jeg skulle utføre en behandling til etter 1. år til halv pris, noe som sikkert hadde forbedret resultatet betraktelig. Men når jeg nå skal ha tak i dem viser det seg at de har lagt ned virksomheten. Og her sitter jeg med halvferdig resultat. Kan ikke si jeg liker det noe særlig. :mad:
  Jeg har nå gått i tenkeboksen for å prøve å finne en løsning på problemet uten at jeg skal være nødt til å betale full pris igjen.
  Kan jo håpe på at de starter opp igjen, men foreløpig er nettsiden nede, og ingen svarer på telefon. :(
   
  #27
 8. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  Finner heller ikke nettsidene deres, men det er ingen kunngjøringer i Brønnøysundregistrene om at de har avviklet driften. Siste kunngjøring var at daglig leder, Cecilie Boehlke Ramberg, gikk av i mai; http://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20140000156595&sokeverdi=998633656&spraak=nb

  Så vi får krysse fingrene for at det kun er sommerferie eller noe annet :) Har du noen nye bilder?
   
  #28
 9. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  Vi kan jo håpe at de har tatt seg en lang ferie, men det er rart at de har lagt ned siden bare på grunn av det. Har prøvd å få tak i de som drev klinikken, men det finnes ingen telefonnumre noe sted på noen av dem. Når jeg prøver å ringe de gamle numrene til klinikken får jeg bare noen rare lyder, og på ett var det en gammel svarer. Når daglig leder går av er det vel ikke så mye igjen av firmaet? :(
  Jeg har vært i kontakt med Poseidon igjen for å prøve å få til en avtale med dem, siden det tross alt var der jeg var først, men ble sendt hjem 2 ganger på behandlingsdagen p.g.a. påstått for høyt blodtrykk. Skal på ny konsultasjon til uken. (y)
  Skal se om jeg får tatt noen bilder av det foreløpige resultatet. :confused:
   
  #29
  Jens86 liker dette.
 10. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  Du har sikkert rett. Men trodde kunngjøringer kom på brreg ganske fort. Uansett, lykke til! Vet ikke om jeg skal si "tøft!" eller kalle det dumskap å prøve enda en norsk klinikk, men du skal ha for innsatsen! :)
   
  #30
 11. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  Man må jo ta noen sjanser i livet. :woot:
   
  #31
  Jens86 liker dette.
 12. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Nohair, vurder utlandet. Se noen episoder av The Bald Truth. Du har ikke uendelig med donorhår og sløse bort på useriøse aktører.
   
  #32
  Jens86 liker dette.
 13. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  Jeg er klar over det, men jeg tror ikke det endelige svaret på alt er å reise til utlandet. Hvis det skjer noe galt der er du antakeligvis ikke beskyttet av norsk lov, og det blir antakelig vanskeligere å klage hvis man ikke er fornøyd. Det finnes nok luringer i alle land.
  Jeg tok min første transplantasjon tidlig på 90-tallet, og mitt første inngrep nå var for å jevne ut dette. Det har blitt ganske bra. Ikke så tykt, men mye jevnere.
  Jeg har ganske tett med hår på siden og bak, og det bør holde til i hvertfall å få fylt toppen også.
  Mange forventer å få kjempetykt perfekt hår etter en behandling. Det er ikke lett å få til.
  Vanligvis må man inn 2 - 3 ganger, da man må se hvordan det utvikler seg, og så få rettet på de områdene som ikke ble så bra.
  For min del bestod det av å starte foran, noe som er gjort. Så fylle i toppen, og hvis det mangler noe fortsatt etter dette, og det er mer donorhår å hente, kan man ta den endelige siste finnishen til slutt, med å få det fyldigere.
  Jeg tror mange bilder rundt omkring er manipulert, eller man sier ikke noe om antallet behandlinger for å få til resultatet som vises.
   
  #33
 14. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  Du gjør selvfølgelig som du vil. Men noe å tenke på:
  Man finner stort sett ikke en eneste god førstehåndserfaring fra norske klinikker, noe sted på nettet! Man finner derimot plenty av inngrep som ikke har gått bra. Hvordan er dette mulig? Både dette forumet og hartap.net har jo i flere år rangert øverst i google når man søker på klinikker og erfaringer. Hvorfor skriver ingen om suksesshistoriene sine? Folk skriver jo her inne stadig vekk om sine vellykkede inngrep i utlandet. Mange tror at siden vi lever i verdens rikeste land og har så godt helsevesen, så må alt være på stell. Sannheten er at vi lever i et knøttlite land hvor den største klinikken drives av investorer som importerer ukjente leger fra utlandet, smeller opp et par helsideannonser i Dagbladet og tar seg ekstremt godt betalt. Hvordan kan de slippe unna med det? Vel, det er ca. 0 konkurranse, og vi tenker "vi lever jo i Norge, ingen som driver med noe juks og fanteri her". Det blir spennende å se hva som skjer når @Arne Bjarne Arnøe skal teste garantien deres. Jeg regner med de har fått med seg at tråden hans rangerer øverst når man googler "poseidon klinikken erfaringer".

  Ser man deretter på internasjonale leger som er anerkjent i miljøet får man tusenvis av suksesshistorier, fra veldig mange forskjellige hold. De er godkjent av AHLA, de er medlem av organisasjoner som fremmer ny forskning på området (noe som viser at de bryr seg og ønsker å være oppdatert), og mange av legene bygger klinikkene rundt seg selv og sitt eget navn. Dårlig omtale er kroka på døren.

  Det var dagens utblåsning. Synd at Mercurklinikken kanskje har gått dukken, når det virker som du var fornøyd med dem. Du virker som en person som fortjener bedre :)
   
  #34
  Finasteride liker dette.
 15. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Nohair, dine erfaringer er gull verdt, men lær av dem også. At bilder er trikset med på diverse sider er jeg ikke i tvil om, men det finnes jo en hel database med nøytrale bilder og historier på hairtransplantnetwork. Se på resultatene til pasientene og hvilken lege som har utført dem. Det handler om å gjøre et godt forarbeid - man har aldri noen garantier - selv ikke i Norge. Om det går så langt at man blir uføre/dør eller får andre alvorlige senvirkninger her i Norge har du et stort byråkrati å jobbe imot for å bevise din rett til erstatning - så det vil jeg se på som en falsk trygghet.

  Er også overrasket over denne klinikken som plutselig er borte. Dette minner veldig mye om en lignende hendelse fra TV2 Hjelper deg eller noe sånn om en annen hårklinikk.

  Og ikke glem at ingen garanti kan gi deg tilbake donorhår. Er man tom for donorhår og vil ha hår er eneste alternativ tupè eller et sikkelig hårsystem.  "Do your due diligence" - Spencer Kobren, The Bald Truth
   
  #35
  Sist redigert: 26 Jun 2014
  Bård og Jens86 liker dette.
 16. Hair Nowhere

  Hair Nowhere Meldem

  Innlegg:
  64
  Liker mottatt:
  22
  Ønsker deg lykke til @Nohair uansett hva du velger videre. Takk for at du har delt alt med oss hittil, håper du fortsetter med det :)
  Jeg vurderer stadig vekk hårtransplantasjon selv, og må si jeg fikk et mye bedre inntrykk av Mercurklinikken etter denne tråden enn jeg hadde fra før.
   
  #36
  Finasteride og Jens86 liker dette.
 17. loke

  loke Nytt Medlem

  Innlegg:
  7
  Liker mottatt:
  11
  Du har ikke vurdert Belgia da ? Er flere flinke leger der og jeg var selv hos Bisanga for en liten stund siden(fikset viker og krone). Har planlagt å legge ut bilder i august. Jeg hadde iallfall ikke valgt poseidon med tanke på de resultatene jeg har sett på forumet her + Storm Pedersen / Petter Pilgaard.
   
  #37
  Sist redigert: 27 Jun 2014
  Finasteride og Jens86 liker dette.
 18. Nohair

  Nohair Meldem

  Innlegg:
  38
  Liker mottatt:
  15
  Jeg får tenke litt gjennom sakene, så får vi se hva det blir til. :)
   
  #38
  Finasteride og Jens86 liker dette.
 19. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.059
  Liker mottatt:
  118
  Håper du holder oss oppdater uansett hva det blir :)
   
  #39
 20. Bård

  Bård Meldem

  Innlegg:
  41
  Liker mottatt:
  30
  Må si meg enig med flere her @Nohair. Ikke tenk at du ikke kan dra til utlandet for da er du ikke beskyttet av norsk lov og lignende. Du har gjort to inngrep to Norge som du ikke er helt fornøyd med, men du vil nok likevel ikke bli "beskyttet" av norsk lov og få noe erstatning.

  Det finnes klinikker i utlandet som har langt bedre resultater å vise til og ikke minst særdeles mye rimeligere (f.eks Istanbul). Gjør masse research og hør på andre sine erfaringer før du velger klinikk. Personlig har jeg ikke funnet noen bra tilbakemeldinger på din klinikk og i hvert fall ikke Poseidon.

  Lykke til
   
  #40