Min erfaring fra verdens ledende klinikk innen hår restaurering.

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av Thomas Angellsen, 13 Jun 2017.

 1. annonse:

  Heisann,

  Jeg skriver dette for å hjelpe den som ønsker å forebygge å fornye håret sitt.

  Om meg og min historie:

  Jeg mistet 90% av alt håret oppe på hodet og forsøkte å finne klinikker som kunne hjelpe meg til å få tilbake håret. Svaret jeg fikk fra de forskjellige klinikkene i Norge og i verden var at det ville ta en 3-4 operasjoner og at jeg måtte alikevel leve med hårtap på kronen. For meg ville dette utgjøre masse tid og penger i tillegg til å risikere å ikke være fornøyd da jeg i utgangspunktet var svært skeptisk til om klinikkene kunne levere konsistente resultater. Jeg har opp gjennom årene (10-11 år) prøvd det meste av produkter og behandlinger. Tilsammen har jeg sikkert brukt nærmere 300 effektive timer(pluss masse mental tankekraft) og 100 000 kroner bare på feilslåtte behandlinger, konsultasjoner og reiser. Muligens mer.
  Etter flere år med "research" og feilslåtte behandlinger og konsultasjon med Hasson&Wong i London ble jeg overbevist om at dette var den rette klinikken. Dette da jeg fikk se resultatet av deres rådgiver og tidligere pasient, samt at jeg fikk se resultatet av en god venn som valgte å la seg behandle hos Hasson&Wong. I ettertid har jeg sett at de leverer konsistente resultater gang på gang på nye kunder.
  Etter å ha sett og erfart hva en hårtransplantasjon kan gjøre, om en går til dem beste så valgte jeg å bli rådgiver for dem for å hjelpe andre. Personlig liker jeg ikke å jobbe for selskaper som ikke tilfører verdi for mennesket og som lover mer enn de ikke kan holde.

  I dag holder jeg gratis og uforpliktende konsultasjoner Oslo, London, København, Munchen, Paris med flere byer etter ønske fra kunder.

  For gratis uforpliktende konsultasjon ta kontakt med meg på:

  thomas@hassonandwong.com

  og/eller fyll ut online konsultasjonskjema på :

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-consultation/

  Under konsultasjonen vil du få se hva kan oppnås vha en hårtransplantasjon hos Hasson&Wong:

  Her følger link mine resultater før og etter:

  http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/186924-dr-wong-5328-grafts-fut-full-coverage-new-rep.html


  Bilde av tidligere pasient fra Oslo:

  https://hassonandwong.com/timeline/oslo-fut-hair-transplant-timeline/

  Bilde og video galleri:

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-photos/

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-videos/


  Om Hasson&Wong:

  "Dr. Victor Hasson and Dr. Jerry Wong are among the most experienced and respected hair transplant surgeons in the world. They are pioneers responsible for some of the most advanced technology available in hair transplant surgery today. Dr. Wong introduced the “Lateral Slit Technique” and Dr. Hasson invented the custom blade cutting device, the combination of which helped revolutionize the hair transplant industry."

  Informasjon om Hasson&Wong, som forklarer hvorfor det er viktig å velge riktig klinikk er forklart her:

  https://hassonandwong.com/why-choose-hasson-and-wong/

  Klinikken har blant annet behandlet flere kjente kjendiser rundt om i verden.


  Hva som i dag vitenskapelig fungerer med hensyn til å beholde håret og få mer hår:

  Minoxil og finasteril er medikamentene som bremser hårtap og i noen tilfeller øker hårveksten. Dette er vitenskapelig testet. Om hårveksten økes, er individuelt. Det finnes mye forskjellige lovnader ute på markedet som sies å kunne virke bra for håret. Av alt jeg har sett, prøvd og som er knyttet opp mot forskning så er det svært lite om noe som fungerer utenom hårtransplantasjon kombinert med finasteril.
  En kan selvsagt velge parykk, micropigmentation, toppik osv. Dette går ikke under et naturlig å varig resultat, men det er også et alternativ og noen er fornøyde med det.

  For spørsmål så kan dere gjerne henvende dere direkte til klinikken her for nærmere informasjon:

  https://hassonandwong.com/contact-us/  Vennlig hilsen,

  Rådgiver og tidligere pasient av Hasson&Wong
  Thomas Angellsen
   
  #1
   
  : erfaring (Endre)