Bilder Mine erfaringer med "de tre store"

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av Jens86, 6 Mai 2013.

 1. Silberman

  Silberman Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  annonse:

  Hei Phantomewar,

  Har du noen tips om hvordan man får tak i Duta? Har selv brukt finasteride i ett år, uten de helt store resultatene.
   
  #161
 2. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Hei Silberman,

  Ja du oppsøker lege å får resept på Dutasteride/Avodart. De har dette på lager hos bla. Apotek 1 på Frogner. Jeg har bestilt 1 års abonnement, hvor jeg henter en 3 mnd pakke hver 3 måned da resepten er på 1 års forbruk av gangen, i tilfelle du skulle oppleve bivirkninger. Etter ett år så er det bare å be din lege om få tilsendt ny resept. Er enklere å bruke da man tar en kapsel hver morgen istedenfor å måtte hakke opp vanlig Finasteride. Koster ca. 800 for en 3 mnd pakke. Lykke til!
   
  #162
 3. Silberman

  Silberman Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  Har du tips om lege eller legesenter? Jeg har fått ordnet finasteride hos Oslo Hudlegesenter. Men jeg har oppfattet at det er litt ulikt fra lege til lege når det gjelder dutasteride mot hårtap. Finasteride ser ikke ut til å være nok for min del, så jeg er litt stresset med å prøve duta.
   
  #163
 4. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Kontakt Dr. Enger på Oslo Hudlegesenter. Jeg fikk først resept på Finasteride men spurte spesifikt om duta og han anbefalte at man normalt starter med Finasteride og så går over til duta, men jeg valgte å "gunne på" og starte med duta med en gang for å få best effekt sammen med Minoxidil. Er spent på hvordan resultatet blir etter ett par måneder. Er som sagt litt større risiko fo bivirkninger med duta enn finasteride.
   
  #164
 5. Silberman

  Silberman Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  Fantastisk. Takk. Ja, da er jeg på rett sted. Da går jeg et par mnd. til og stikker innom igjen og spør om å gønne på jeg også. Hårtap er ikke noe naturlig fenomen. Det skyldes hormonell ubalanse, og er bare veldig vanlig med en vestlig livsstil. Slik jeg tenker er det derfor bare å bruke alle midler til å få senket DHT-hormonet tilstrekkelig. På kjøpet får man at man også unngår forstørret prostata som gammel.

  Det begynner nå å komme en rekke kliniske studier som viser at dutasteride gir mye bedre resultater enn finasteride, og til og med ofte gjenvekst og tykkere hårstrå.
   
  #165
  Sist redigert: 4 Jun 2017