Bilder Mine erfaringer med "de tre store"

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av Jens86, 6 Mai 2013.

 1. Silberman

  Silberman Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  annonse:

  Hei Phantomewar,

  Har du noen tips om hvordan man får tak i Duta? Har selv brukt finasteride i ett år, uten de helt store resultatene.
   
  #161
 2. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Hei Silberman,

  Ja du oppsøker lege å får resept på Dutasteride/Avodart. De har dette på lager hos bla. Apotek 1 på Frogner. Jeg har bestilt 1 års abonnement, hvor jeg henter en 3 mnd pakke hver 3 måned da resepten er på 1 års forbruk av gangen, i tilfelle du skulle oppleve bivirkninger. Etter ett år så er det bare å be din lege om få tilsendt ny resept. Er enklere å bruke da man tar en kapsel hver morgen istedenfor å måtte hakke opp vanlig Finasteride. Koster ca. 800 for en 3 mnd pakke. Lykke til!
   
  #162
 3. Silberman

  Silberman Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  Har du tips om lege eller legesenter? Jeg har fått ordnet finasteride hos Oslo Hudlegesenter. Men jeg har oppfattet at det er litt ulikt fra lege til lege når det gjelder dutasteride mot hårtap. Finasteride ser ikke ut til å være nok for min del, så jeg er litt stresset med å prøve duta.
   
  #163
 4. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Kontakt Dr. Enger på Oslo Hudlegesenter. Jeg fikk først resept på Finasteride men spurte spesifikt om duta og han anbefalte at man normalt starter med Finasteride og så går over til duta, men jeg valgte å "gunne på" og starte med duta med en gang for å få best effekt sammen med Minoxidil. Er spent på hvordan resultatet blir etter ett par måneder. Er som sagt litt større risiko fo bivirkninger med duta enn finasteride.
   
  #164
 5. Silberman

  Silberman Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  Fantastisk. Takk. Ja, da er jeg på rett sted. Da går jeg et par mnd. til og stikker innom igjen og spør om å gønne på jeg også. Hårtap er ikke noe naturlig fenomen. Det skyldes hormonell ubalanse, og er bare veldig vanlig med en vestlig livsstil. Slik jeg tenker er det derfor bare å bruke alle midler til å få senket DHT-hormonet tilstrekkelig. På kjøpet får man at man også unngår forstørret prostata som gammel.

  Det begynner nå å komme en rekke kliniske studier som viser at dutasteride gir mye bedre resultater enn finasteride, og til og med ofte gjenvekst og tykkere hårstrå.
   
  #165
  Sist redigert: 4 Jun 2017
 6. Keep my hair

  Keep my hair Meldem

  Innlegg:
  67
  Liker mottatt:
  32
  Hej,

  Finns denna i norge att få av fastlegen? Ev beställa från utlandet?
   
  #166
 7. nugent

  nugent Nytt Medlem

  Innlegg:
  6
  Liker mottatt:
  0
  Til dere som går på dutasteride: Hvor mye koster dette i forhold til finasteride? Har gått på fin + minoxidil i 9 måneder nå uten å se noen effekt.
   
  #167
 8. Finn93

  Finn93 Meldem

  Innlegg:
  31
  Liker mottatt:
  1
  Phantomewar Jeg var også nå nylig på Oslo Hudlegesenter og fikk resept på Avodart. Litt usikker på om tørr å "gunne på". Litt redd for langtids bivikninger og sånt. Hvor gammel er du forresten? Er selv 23, håper ikke det er for ung alder å begynne på et slikt preparat.
   
  #168
 9. Keep my hair

  Keep my hair Meldem

  Innlegg:
  67
  Liker mottatt:
  32

  Hej,

  Är det 0,5 mg man får? Är det normal dos mot håravfall?

  Tack
   
  #169
 10. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Hei Finn93,

  Jeg er 42 år og har brukt Avodart og Minoxidil i ca. 3 måneder og begynner først nå å se positive resultater med fler småhår (dun) som dukker opp i de områdene jeg er tynn i håret. Jeg benytter fortsatt litt "Toppik" på de områdene jeg er tynn i håret slik at totalresultatet blir best mulig. Mulig bi-effekter jeg har merket er at jeg jeg kan i perioder bli litt trettere og får litt mer gjeneklistrede øyne etter at jeg har sovet, men jeg vet ikke om dette skyldes Avodart og Minoxidil. En annen merkelig effekt jeg har merket er at potensen har blitt bedre, så hos meg frykter jeg ikke at dette vil gi negative langtids bivirkninger. Jeg angrer ikke på at jeg "gunna på" og jeg anbefaler deg å prøve nå før du blir eldre og mister mer hår. Lykke til!
   
  #170
 11. Finn93

  Finn93 Meldem

  Innlegg:
  31
  Liker mottatt:
  1
  Thx. Da "gunner" jeg også på Avodart!
   
  #171
 12. Finn93

  Finn93 Meldem

  Innlegg:
  31
  Liker mottatt:
  1
  Keep my hair: 0,5 mg er maksimal dose for hver dag ja. Siden Avodart ikke er godkjent for hårtap er det ikke satt en bestemt dosering. 0.5mg brukes for folk som har forstørret prostata.
  Du kan også ta det annen hver dag. Pass på at det helst ikke er generisk, har hørt mye negativt om det når det kommer til Avodart.
   
  #172
 13. Julius Nordvold

  Julius Nordvold Nytt Medlem

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  Hvor lang tid pleier det å ta før Finasterid begynner å virke? gått på det i 25 dager nå og mister fortsatt mye hår..
   
  #173
 14. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Min erfaring var at det snudde og begynte å virke etter ca. 60 dagers bruk. Det var med Dutastride/Avodvart.
   
  #174
 15. Julius Nordvold

  Julius Nordvold Nytt Medlem

  Innlegg:
  2
  Liker mottatt:
  0
  Så det tok ca 60 dager før hårtapet begynte å stoppe opp? hvor mye og hvor ofte tar du fin og duta? takk for svar!
   
  #175
 16. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  Etter ca. 60 dager så hadde håravfallet stoppet opp og jeg begynte å få gjenvekst. Jeg tar Duta/Avodart 1 kapsel hver morgen + Minoxidil/Kirkland morgen og kveld, I perioder bare kveld.
   
  #176