Noen spørsmål angående Finasteride.

En tråd i 'Hår og hårtap generelt' startet av Event9911, 5 Mai 2017.

 1. Event9911

  Event9911 Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  annonse:

  Jeg er 21 år og lider av arvelig hårtap. Jeg har alltid gruet meg til dagen jeg begynner å miste håret og føler jeg blir deppa bare av tanken på det, så jeg tenker det er best å "angripe" problemet så tidlig som mulig.
  Jeg vurderte lenge å begynne på Minoxidil, men fant ut at det ikke var noe for meg.
  Jeg har bestilt time hos fastlegen min angående resept for finasteride, men før jeg begynner med finasteride har jeg noen spørsmål.

  Noe av det som styrte meg vekk fra Minoxidil var det at hvis du sluttet å bruke det ville du tilsynelatende endte opp med mindre hår enn når du startet.
  Hva skjer om man slutter men Finasteride?


  En annen ting som skremte meg litt med minoxidil var at man måtte regne med å miste mye hår i løpet av de første månedene av kuren.
  Er det slik med Finasteride også?
   
  #1
 2. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Det kommer ann på. De fleste setter vel hårtapet på pause med Finasterid. Det vil si at når du slutter å bruke det vil du begynne å miste håret igjen. Noen er heldige og opplever vekst av nytt hår ved bruk av finasterid, mens andre fortsetter å miste hår selv om det er på finasterid (ikke veldig vanlig da). Hvor kort tid det tar fra du slutter med Finasterid til du er skallet er individuelt.

  Har du fått resept? Har du begynt på behandlingen? Du må forvente at denne behandlingen vil vare livet ut til det kommer en "kur".
   
  #2