Bilder (Oppdatert 2013-2018) Mine erfaringer med "de tre store"

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av Jens86, 6 Mai 2013.

 1. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  annonse:

   
  #181
 2. Phantomewar

  Phantomewar Gjest

  ...mente som 3 middel så bruker jeg silikonfri shampo fra Define, ikke silikon shampo...
   
  #182
 3. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Hvordan går det med Avodart?
   
  #183
 4. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Her er noen bilder fra i dag. Ustelt hår etter å ha gått med lue. Skal få lagt opp noen bilder rett etter jeg har vært hos frisøren, og sette de sammen med resten av bildene i denne tråden.

  Bruker fortsatt 1.25mg Finasterid daglig, Minoksidil én gang daglig (2-3ml, sprayer så hele hodebunnen er dekt hver kveld) og Ketokonazol en gang i blant.

  Akkurat øverst på hodet er det fortsatt tynt. Jeg fikk resultater veldig raskt, og det ser ut som resultatene kan vedlikeholdes med dagens medisinering. Det ser dog ikke ut til at jeg får noe mer hår.

  Av bivirknigner er det eneste jeg har merket at enkelte hårstrå er litt røde, og at luer, capser, håndkler og putevar blir misfarget av Minoksidilen.

  1.jpg 2.jpg
   
  #184
  Finasteride liker dette.
 5. Finasteride

  Finasteride Supermoderator

  Innlegg:
  1.058
  Liker mottatt:
  117
  Hvis du ikke hadde behandlet hårtapet ditt, hvor tror du at du hadde vært i dag på norwood-skalaen? Jeg syns resultatet ditt er fantastisk.
   
  #185
 6. Hårete Mål

  Hårete Mål Gjest

  Fantastisk resultat. Helt fantastisk. Bare å ta av seg hatten (Eller nei, da dette avslører eget hårtap)

  Er det noen som kan svare på om det er stor forskjell på Finasteride dosering 0,625 mg kontra 1,25 mg? Noterer at du bruker 1,25 mg. Men er dette strengt talt nødvendig med tanke på at (i alle fall meg bekjent) du kan få like gode resultater med 0,625 mg dosering av Finasteride? 0,625 mg dosering av Finasteride vil jo minske sjanser for bivirkninger.
   
  #186
 7. Per...

  Per... Gjest  Hei.
  Ang. Recrea Forte
  Jeg synes det er viktig å informere om at du kan få en allergisk reaksjon av Minoxidil, så det er ikke bare fryd og gammen dessverre. Jeg gjorde god research før jeg begynte med serumet, men det er skrevet lite om bivirkningene.. Jeg brukte serumet i ca 2 måneder. I løpet av dette mistet jeg mer hår enn normalt, noe som kan være en bivirkning. Det er vell greit.. Men, etter 2 måneder fikk jeg utslett bak ørene som etter noen dager spredde seg til tinningene og ansiktet. Jeg sluttet med serumet, og da ble eksemen borte. Jeg var usikker på om utslettet faktisk skyltes Recrea Forte, så jeg begynte å bruke det igjen. Fikk igjen eksem.
  Så resultatet er at jeg har fått mindre hår, allergisk reaksjon og litt blakkere enn før jeg begynte på produktet.
   
  #187
 8. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.278
  Liker mottatt:
  185
  Vanskelig å si. Faren min hadde måne på min alder, men på den andre siden av familien har måne aldri vært noe problem. Selv lå jeg jo an til å få måne, så jeg tror nok jeg hadde vært ganske tynn/skallet på toppen av hodet dersom jeg ikke hadde startet med medisiner.

  Det ligger en graf som viser forholdet mellom inntak av Finasterid og hemming av DHT, men jeg vet ikke hvor den kommer fra (dvs om den er legit):

  [​IMG]

  I følge grafen vil du ha god effekt av 0,625 mg, men bivirkningene kommer jo av at du hemmer dannelsen av DHT...
   
  #188