Propecia bivirkninger

En tråd i 'Erfaringer fra våre brukere' startet av Christoffer, 28 Sep 2015.

 1. Christoffer

  Christoffer Nytt Medlem

  Innlegg:
  16
  Liker mottatt:
  2
  annonse:

  Er på min 16 dag med 1mg Propecia fra Merck. Den første uken merket jeg ikke noe som helst, men på dag 9-10 hadde jeg ganske mye lavere libido enn tidligere. Ereksjonene var ikke heller som før, ikke like intense. Utover det så har jeg ikke lagt merke til noe annet. Kanskje en liten endring i kroppslukt, men det har ingen betydning. Har forstått at det er mange som opplever det samme. Er dette bivirkninger som pleier å gå over? Må kroppen vende seg til lavere verdier av DHT? Jeg unngår bevisst amerikanske og engelske forum.
   
  #1
 2. Christoffer

  Christoffer Nytt Medlem

  Innlegg:
  16
  Liker mottatt:
  2
  Kan også legge til at hårtapet ikke har endret seg noe særlig, synes det virker som jeg mister mer hår nå.
   
  #2
 3. Jens86

  Jens86 Administrator

  Innlegg:
  1.326
  Liker mottatt:
  190
  Det er ekstremt få som merker bivirkninger. Og bivirkningene vil forsvinne når/dersom du slutter. Men du mener om de forsvinner når de først har kommet? For meg gjorde de det (det vil si, jeg måtte prøve finasterid 3 ganger før jeg ikke kjente noen bivirkninger)
   
  #3
 4. Christoffer

  Christoffer Nytt Medlem

  Innlegg:
  16
  Liker mottatt:
  2
  Ja, bivirkningene dukket opp såpass tidlig, så tenkte kanskje det var noe som gikk over av seg selv? Opplever bare lavere libido, og litt svakere ereksjon, som sagt. Det er ikke helt dødt. Kan du fortelle litt om hva du opplevde, Jens?
   
  #4
 5. dolnesson

  dolnesson Nytt Medlem

  Innlegg:
  5
  Liker mottatt:
  0
  Hei,
  Jeg har god kommersiell erfaring med et nettsted jeg er fornøyd med kvaliteten og hastigheten på sine tjenester. Jeg kjøpe Propecia her hele tiden og til en billig pris http://amedix.net/
   
  #5
 6. felgan35

  felgan35 Gjest

  #6