Tenker på HT, noen med erfaring?

En tråd i 'Generell diskusjon' startet av Steffen, 22 Jun 2017.

 1. Steffen

  Steffen Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  annonse:

  Hei! Mann, 27, høye viker, hårtap begynte når jeg var 20 og har brukt masse tid og krefter på å research'e hårtap, medisin og HT! Jeg begynte å bruke finasteride for 1,5 år siden, men likevell ikke noe stor forandring.
  Så, jeg har kommet dit hvor HT står virkelig på agendaen.

  Noen som har erfaring fra London, Belgia eller andre plasser i Europa?
  Og hva er best resultat av FUT og FUE?
   
  #1
   
 2. Thomas M. Angellsen

  Thomas M. Angellsen Nytt Medlem

  Innlegg:
  25
  Liker mottatt:
  0
  Hei Steffen,

  Jeg hadde nylig konsultasjoner i Oslo. 11-12 juni og etter forespørsel holder jeg konsultasjoner.

  Her kan du lese litt og studere selv og se hva du synes.

  Jeg mistet 90% av alt håret oppe på hodet og forsøkte å finne klinikker som kunne hjelpe meg til å få tilbake håret. Svaret jeg fikk fra de forskjellige klinikkene i Norge og i verden var at det ville ta en 3-4 operasjoner og at jeg måtte alikevel leve med hårtap på kronen. For meg ville dette utgjøre masse tid og penger i tillegg til å risikere å ikke være fornøyd da jeg i utgangspunktet var svært skeptisk til om klinikkene kunne levere konsistente resultater. Jeg har opp gjennom årene (10-11 år) prøvd det meste av produkter og behandlinger. Tilsammen har jeg sikkert brukt nærmere 300 effektive timer(pluss masse mental tankekraft) og 100 000 kroner bare på feilslåtte behandlinger, konsultasjoner og reiser. Muligens mer.
  Etter flere år med "research" og feilslåtte behandlinger og konsultasjon med Hasson&Wong i London ble jeg overbevist om at dette var den rette klinikken. Dette da jeg fikk se resultatet av deres rådgiver og tidligere pasient, samt at jeg fikk se resultatet av en god venn som valgte å la seg behandle hos Hasson&Wong. I ettertid har jeg sett at de leverer konsistente resultater gang på gang på nye kunder.
  Etter å ha sett og erfart hva en hårtransplantasjon kan gjøre, om en går til dem beste så valgte jeg å bli rådgiver for dem for å hjelpe andre. Personlig liker jeg å jobbe for selskaper tilfører ekte verdi for mennesket og som lover det de sier.

  les mer om dem her www.hassonandwong.com

  I dag holder jeg gratis og uforpliktende konsultasjoner Oslo, London, København, Munchen, Paris med flere byer etter ønske fra kunder.


  For gratis uforpliktende konsultasjon ta kontakt med meg på:

  thomas@hassonandwong.com

  Bilde og video galleri:

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-photos/

  https://hassonandwong.com/hair-transplant-videos/

  Om Hasson&Wong:

  "Dr. Victor Hasson and Dr. Jerry Wong are among the most experienced and respected hair transplant surgeons in the world. They are pioneers responsible for some of the most advanced technology available in hair transplant surgery today. Dr. Wong introduced the “Lateral Slit Technique” and Dr. Hasson invented the custom blade cutting device, the combination of which helped revolutionize the hair transplant industry."

  Informasjon om Hasson&Wong, som forklarer hvorfor det er viktig å velge riktig klinikk er forklart her:

  https://hassonandwong.com/why-choose-hasson-and-wong/

  Klinikken har blant annet behandlet flere kjente kjendiser rundt om i verden.

  Mvh

  Thomas Angellsen
   
  #2