Trenger råd til "regime" mot håravfall. Nå starter jeg!

En tråd i 'Tradisjonell behandling' startet av Petter_94, 21 Okt 2017.

 1. Petter_94

  Petter_94 Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Liker mottatt:
  0
  annonse:

  Hei! :)

  Er en mann på 23 som har begynt å bli tynn i håret på kronen.
  Det startet da jeg var 21, men det er først nå at det har blitt merkbart og jeg har bestemt meg for å gjøre noe med det. Det påvirker selvtilliten i ganske stor grad, og føler selvfølgelig jeg er litt for ung til å miste håret allerede...

  Jeg har gjort litt research, men har likevel ikke veldig mye kunnskap enda. Derfor håper jeg å få noen gode råd til et "regime" jeg kan bruke. Finasteride har jeg valgt å ikke bruke pga. bivirkningene det kan gi. Selv om det kanskje er lite sannsynlig ønsker jeg ikke å ta risikoen.

  Det jeg imidlertid bruker/planlegger å bruke er dette:

  1. Minoxidil: Har nå begynt med minoxidil (av merket recrea forte) som jeg bruker om morgenen og kvelden. Har også gått til innkjøp av silikonfri sjampoo fra samme merke som jeg bruker for å vaske håret.

  2. Ketokonazol: Jeg har skjønt det slik at fungoral sjampoo med ketokonazol også kan brukes, så jeg kommer til å kjøpe dette også. Men spørsmålet mitt er hvordan man kombinerer det med minoxidil. Vet ikke om denne sjampoen inneholder silikon, men dette er jo noe man skal unngå. Hvordan bør man gå fram? Er det for eksempel lurt å bruke den silikonfrie sjampooen etter at man har bruk ketokonazol sjampoeen?

  3. Såkalt "S5 cream": Leser på amerikanske forumer om en krem som heter "S5". Er det noen som har erfaringer med denne?

  4. Vitaminer: Har kjøpt vanlig B-vitaminer fra dagligvarebutikken. Bør jeg ta noe mer enn dette? F.eks vitamin B3 eller Biotin?

  Setter veldig stor pris på svar!! :)
   
  #1